Aanmelden

Gratis Dakinspectie

Of vul ons contactformulier in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Contactformulier

14 + 5 =

Gratis Dakinspectie nodig? Plan hem direct in!

Zoekt u een dakdekker voor het inspecteren van uw dak of uit uitvoeren van een dakreparatie aan uw platte of hellende dak? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie.

Is uw dak nog in goede staat?

Royaal Waterdicht is het aangewezen bedrijf voor advies omtrent uw bouwplannen. Zo adviseren wij u graag over de gehele staat van uw dak, evenals het juiste onderhoud hiervan! Wij zijn zeer flexibel, deskundig en bespreken graag alle mogelijkheden met onze klant zodat uw eigen inbreng ook echt van waarde is. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in platte en hellende dakbedekkingen zoals: Bitumen daken en pannendaken. Bent u dus opzoek naar een ervaren dakdekker, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 06 1380 6926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Wij zijn uw ervaren dakdekker

Al onze dakdekkers hebben aantoonbare ervaring op het dak en zijn deskundig opgeleid. Voordat we aan een klus beginnen controleren we altijd de huidige staat van het dak d.m.v. een gratis dakinspectie. Aan de hand van deze informatie maken we volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte op welke volledig op uw pand en wensen is afgesteld. We proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in het proces en adviseren u gratis. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met onze lekkagespoeddienst.

Hoe is de staat van uw dak?

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud met een gratis dakinspectie door een ervaren dakdekker. Vraag hem direct aan op onze offertepagina.

Over Royaal Waterdicht

Wij zijn pas klaar

Als u tevreden bent!

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

Offerte Aanvragen

Direct Bellen

Tevreden klanten per jaar

Is uw dak nog in goede staat? Vraag nu een dakinspectie aan!

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie. Heeft u vragen of wilt u iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze dakdekkers of vul het contactformulier in.

Offerte aanvraagformulier

1 + 14 =

🔒 We gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor het maken van een offerte 🔒

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

Platte Daken

Hellende Daken

Schoorstenen

Onze partner leveranciers

Voor de beste kwaliteit gebruiken we het beste materiaal

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in