Dakrenovatie Royaal

Dakreparatie

Of vul ons contactformulier in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Contactformulier

13 + 2 =

Dakreparatie nodig? Plan direct een gratis adviesgesprek in!

Zoekt u een dakdekker voor het renoveren van uw dak of uit uitvoeren van een dakreparatie aan uw platte of hellende dak? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie.

Zoekt u een dakdekker voor het uitvoeren van een dakreparatie?

Dakreparatie nodig? Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in platte en hellende dakbedekkingen zoals: Bitumen daken en pannendaken. Bent u dus opzoek naar een ervaren dakdekker, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 06 1380 6926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Uw dak deskundig gerepareerd

Al onze dakdekkers hebben aantoonbare ervaring in dakreparaties en zijn deskundig opgeleid. Voordat we aan een klus beginnen controleren we altijd de huidige staat van het dak d.m.v. een gratis dakinspectie. Aan de hand van deze informatie maken we volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte op welke volledig op uw pand en wensen is afgesteld. We proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in het proces en adviseren u gratis. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met onze lekkagespoeddienst.

Hoe is de staat van uw dak?

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud met een gratis dakinspectie door een ervaren dakdekker. Vraag hem direct aan op onze offertepagina.

Over Royaal Waterdicht

Wij zijn pas klaar

Als u tevreden bent!

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

et|icon_mail_alt|

Offerte Aanvragen

et|icon_mobile|

Direct Bellen

b3lineicon|b3icon-medal||Medal

Tevreden klanten per jaar

Is uw dak nog in goede staat? Vraag nu een dakinspectie aan!

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie. Heeft u vragen of wilt u iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze dakdekkers of vul het contactformulier in.

Offerte aanvraagformulier

14 + 1 =

🔒 We gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor het maken van een offerte 🔒

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

Platte Daken

Hellende Daken

Schoorstenen

Onze partner leveranciers

Voor de beste kwaliteit gebruiken we het beste materiaal

Call Now Button

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in