Dakrenovatie Royaal

Daklekkage oplossen

Of vul ons contactformulier in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Contactformulier

11 + 13 =

Daklekkage laten repareren?

Heeft u last van een daklekkage? Neem dan direct contact met ons op voor een professionele dakreparatie. Een tijdige reparatie voorkomt onkosten door binnenkomend regenwater. Wij staan 24/7 voor u klaar bij daklekkages bij nood. Bel direct met een dakdekker of vul ons contactformulier in.

Last van een daklekkage?

Royaal Waterdicht is gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van daklekkages op platte en hellende daken. Onze ervaren dakdekkers hebben altijd een oplossing voor uw dakproblemen. Mocht de schade aan uw dak zo groot zijn dat het niet direct gemaakt kan worden dan bied een tijdelijke nood dakreparatie oplossing om dak weer veilig en waterdicht te maken. Bent u dus opzoek naar een ervaren dakdekker voor het verhelpen van uw daklekkage, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0613806926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Uw daklekkage vandaag nog verholpen.

Al onze dakdekkers hebben aantoonbare ervaring in het verhelpen van daklekkages en zijn deskundig opgeleid. Voordat we aan een klus beginnen controleren we altijd de huidige staat van het dak d.m.v. een gratis lekkagedetectie Aan de hand van deze informatie maken we volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte op welke volledig op uw wensen is afgesteld. We proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in het proces en adviseren u gratis. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met onze lekkagespoeddienst via telefoonnummer 0613806926 en laat uw lekkage vandaag nog repareren.

Hoe is de staat van uw dak?

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud met een gratis dakinspectie door een ervaren dakdekker. Vraag hem direct aan op onze offertepagina.

Over Royaal Waterdicht

Wij zijn pas klaar

Als u tevreden bent!

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

Offerte Aanvragen

Direct Bellen

Tevreden klanten per jaar

Is uw dak nog in goede staat? Vraag nu een dakinspectie aan!

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie. Heeft u vragen of wilt u iets aan ons voorleggen? Bel dan gerust met een van onze dakdekkers of vul het contactformulier in.

Offerte aanvraagformulier

13 + 1 =

🔒 We gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor het maken van een offerte 🔒

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

Platte Daken

Hellende Daken

Schoorstenen

Onze partner leveranciers

Voor de beste kwaliteit gebruiken we het beste materiaal

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in